Neslihan Atagül Instagram

Neslihan Atagül Instagram Hesabı?

NESLİHAN ATAGÜL KİMDİR? Neslihan Atagül Instagram Hesabı? Neslihan Atagül Biyografisi ? Kadir Doğulu’nun eşi Neslihan Atagül Hakkında Son Detaylar…

Neslihan Atagül Kimdir?

Doğum Yeri : İstanbul/ Türkiye
Doğum Tarihi : 20.8.1992

Neslihan Atagül Doğulu Türk oyuncudur.

Instagram Hesabı: @neslihanatagul

Annesi Beyaz Rus, babası Çerkes kökenlidir.2005 yılında Erberk Ajansa kayıt yaptırdıktan 2 ay sonra bir reklam filminde oynamıştır. Yeditepe Üniversitesi Tiyatro bölümünde okumaktadır.

Neslihan Atagül, oyunculuk hayatına ilk kez 2006’da Yaprak Dökümü dizisinde Deniz karakteriyle adım atmıştır. Yine 2006 yılında İlk Aşk filminde oynadı ve bu film ile Altın Koza Film Festivali’nde “Umut Veren Genç Kadın Oyuncu” ödülüne layık görüldü.

18 Kasım 2011 tarihinde Atv’de yayına başlayın, Mahsun Kırmızıgül’ün senaristliğini ve yönetmenliğini yaptığı ilk dizi çalışması olan Hayat devam ediyor adı dizide Neslihan Atagül, Fikret Kuşkan, Menderes Samancılar gibi ustalarla oynamıştır.

2005 yılında Erberk Ajansa kayıt yaptırdıktan 2 ay sonra bir reklam filminde oynamıştır. Yeditepe Üniversitesi Tiyatro bölümünde okumaktadır. Neslihan Atagül, oyunculuk hayatına ilk kez 2006’da “Yaprak Dökümü” dizisinde Deniz karakteriyle adım atmıştır.

Filmografi
2006 İlk Aşk Genç Bahar
2011 Araf Zehra
2015 Senden Bana Kalan Elif

Televizyon
2006 – 2010 Yaprak Dökümü Deniz
2011 Canım Babam Pınar
2011 – 2012 Hayat Devam Ediyor Şirin Bakırcı
2013 – 2014 Fatih Harbiye Neriman
2015-2017 Kara Sevda Nihan Sezin (Soydere)

Kadir Doğulu’dan eşi Neslihan Atagül’e duygusal çağrı: ” Dön artık! “

Oyuncu Kadir Doğulu, tatilde olan eşi Neslihan Atagül’e özlemini, sosyal medyadan “Dön artık” notuyla dile getirdi.

Uzun bir beraberlikten sonra 2016 yılında nikah masasına oturan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu, her fırsatta sosyal medya üzerinden birbirlerine olan aşklarını dile getiriyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir