2019 Abiye Modası Fiyatları

2019 Abiye Modası Nedir?

Abiye Modellerde 2019'un modası Zebra ve Leopar Desenli Abiyeler...

Zebra ve Leopar desenleri yeni yıla girdiğimiz günden bu yana tüm vitrinlerde yerini almaya başladı. Bir çok moda defilesinde kendini göstermeye başlayan zebra ve leopar desenleri 2019 yılına abiyeler ile de damgasını vuracak. Sizler için trend olma yolunda olan desenleri ve fiyatlarını araştırdık. Haberin detayında 2019 abiye modelleri ve fiyatlarını bulabileceksiniz.

2019 Abiye Fiyatları

Abiye modelleri fiyatları ise genel olarak 250 lira ile 2250 lira arasında değişiyor. Fiyat bakımından uygun olan modelleri de gayet şık ve tarz olmaktadır.

Leopar Desenli Abiyeler

Düğün, kına, nişan, mezuniyet ve özel davetlerde kadınların ilk tercihi olan abiye elbiselerde 2019’un trend modelleri arasında “Leopar Desen” yer alıyor. Carmen Abiye’nin 2019 koleksiyonunda yer alan ve ilhamını doğadan alan abiyelerinde leopar modeller, modern bir yorumla tasarlanarak günümüz tarzını yansıtıyor.

"Leopar ve Yılan" deseninden sonra "Zebra Deseni"

2018 yılının sonunda denk gelen yılan ve leopar deseninden sonra 2019 yılının başında ise hayatımıza zebra deseni girdi. Zebra deseni abiye,çanta, ayakkabı, aksesuar, kaban, etek, şal, eşarp ve pantolonları süsledi. Bu desen hem sokak modasına hem de özel davetlere damga vuracak.